Qui som?

Tot seguit, us presentem l’equip de periodistes que integra aquest projecte!

Èrica

Jo sóc l’Èrica Gálvez Tresserras (@ericagalvez93 a Twitter). Patinadora i apassionada del món del motor. La curiositat per tot allò que m’envolta em porta a milers de racons i el meu objectiu és poder-ho transmetre. Crec en l’esforç i la feina ben feta.

[Contacte: erica.galvez@e-campus.uab.cat]

Roger

Em dic Roger Graells Font (@rogergraells a Twitter) i sóc de Sant Joan Despí. M’apassiona el periodisme, la política i l’esport. La ràdio i les noves formes del ciberperiodisme són la meva debilitat. Em preocupa el passotisme de la joventut respecte a tot i crec que és impossible canviar el món, tot i que tots podem aportar el nostre granet de sorra. Em descric sempre com una persona inquieta, curiosa, somiadora i pragmàtica.

[Contacte: roger.graells@e-campus.uab.cat]

541260_10151852974464988_970321370_n

Jo sóc l’Ester Izquierdo Romagosa (@Ester_IR a Twitter) i visc a Barcelona. Sóc una amant de la música i dels esports en general, especialment l’esquí. i em considero una persona curiosa, extrovertida i activa. Crec que una de les prioritats més bàsiques de la societat és que estigui ben informada del que succeeix al seu voltant, i és per això que estic estudiant Periodisme.

[Contacte: ester.izquierdo@e-campus.uab.cat]

Anna

Em dic Anna Torres Colom (@annatorrescolom a Twitter) i sóc una alumna de 2n de Periodisme de la Universitat Autònoma de Barcelona. Em considero una noia molt treballadora i em bolco molt amb tot el que faig. Sóc bastant perfeccionista i exigent. Tinc molt clars els meus objectius professionals, dedicar-me al periodisme en qualsevol dels seus àmbits, ja que tots m’atrauen i sóc bastant polivalent.

[Contacte: anna.torres@e-campus.uab.cat]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s